Almena es trasllada al Bloc4BCN!

Almena es trasllada al Bloc4BCN!
7 abril 2024 yvonnefuertes

Des de fa unes setmanes hem començat la nostra nova marxa al Bloc4BCN. Un espai cooperatiu situat a Can Batlló que busca contribuir al desenvolupament i transformació de la ciutat de Barcelona des de la mirada de l’Economia Social i Solidària (ESS). En concret, el Bloc4BCN neix a través de la sensibilització i promoció del cooperativisme, la incubació i acceleració de cooperatives, així com potenciant la intercooperació.

Tractant-se d’un dels pols cooperatius més grans d’Europa, des d’Almena Feminista emfatitzem la importància de ser part d’un espai col·lectiu i col·laboratiu a través del qual poder connectar amb altres iniciatives de la ESS, amb les quals, estem segures, compartim valors i pràctiques. És fonamental contribuir juntes a la transformació social i del model econòmic capitalista amb un projecte com aquest que impacta, directament, en el desenvolupament i transformació socioeconòmica de la nostra ciutat.

Esperem, doncs, empapar-nos de coneixement i mirades a partir dels aprenentatges que se’ns comparteixin des d’altres entitats; sempre sota aquesta perspectiva interseccional i antiracista que ens identifica com a cooperativa feminista.

A partir d’ara, ens veiem a Coòpolis, Can Batlló: C/Constitució 19-25. BLOC 4. 08014, Barcelona. Fins aviat!