Almena participa en el #XIXFòrumViolències

Almena participa en el #XIXFòrumViolències
31 octubre 2023 yvonnefuertes
XIXFòrumViolències

Un any més arriba el gran fòrum organitzat per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere. Una trobada multitudinària en què el feminisme es converteix en l’eix vertebrador de qualsevol tema sobre el qual debatre, reflexionar, compartir, etc. En concret, enguany, Barcelona acull el XIX Fòrum contra les Violències de Gènere sota l’eslògan: Aliances feministes, els drets de les dones no es toquen.

Des d’Almena Feminista estarem participant al llarg dels dies 2, 3 i 4 de novembre en diverses de les activitats presentades. Te les expliquem?

El dia 2, el fòrum donarà el tret de sortida amb l’esperada taula rodona ‘Aliances feministes, els drets de les dones no es toquen’. En ella, participarà la nostra estimada companya de l’entitat mexicana FOCA A. C., Martha Moreno. Al costat d’altres defensores de drets d’àmbits diferents, Martha posarà sobre la taula la importància de combatre, resistir i teixir xarxes de suport mutu davant l’ofensiva patriarcal.

El dia 4 tornarem amb una activitat simultània sobre acollides feministes sobre la base del projecte ‘Acollides Feministes – Transformem Juntes’ que compartim amb FOCA A. C., Creación Positiva i la col·laboració de Mujeres Pa’lante.

T’interessa saber com incloure la perspectiva feminista en els processos d’acollida de dones migrades en territori català? I conèixer el material de recomanacions per a un millor model d’acollida que vam presentar fa uns mesos davant el Parlament europeu i el català? A més, unirem forces amb el Sud Global coneixent l’experiència de les nostres companyes de FOCA A. C. a la frontera Mèxic – Guatemala.


La inscripció és totalment gratuïta, però obligatòria. Recorda marcar la casella de les activitats en les quals t’interessi participar.

Comptem amb tu.