Com ho fem

Balanç Social de la XES

El Balanç Social és una eina de mesura de l’impacte social i ambiental i el bon govern que contribueix a la transparència i a l’autoavaluació de les organitzacions i a la certificació en base als criteris i pràctiques que defineixen l’Economia Solidària. Des d’Almena Cooperativa Feminista ens avaluem anualment com una forma de visibilitzar i certificar el nostre compromís amb l’entorn des d’una perspectiva feminista i amb criteris d’horitzontalitat, equitat, cooperació i sostenibilitat ambiental.

En cooperació i en el marc de l’ESS

Som una entitat sense ànim de lucre i d’iniciativa social. Treballem en projectes estratègics d’incidència política per contribuir a un nou paradigma social. El nostre objectiu: avançar cap nous models de gènere i deixar enrere l’heteropatriarcat.

La cooperativa no és només una forma jurídica de constituir-nos, també és una filosofia i un posicionament social i ideològic. Volem que la cooperació sigui un valor fonamental de treball de la nostra entitat. Sense el talent de tota la xarxa feminista i de les entitats socials és impossible crear un espai de debat i d’incidència política.

Amb la col·laboració de:

En espais de participació

Mapa d’entitats feministes de Barcelona

Plataforma Estambul Sombra

Consell de Dones de la Ciutat de Barcelona

Consell Nacional de Dones de Catalunya

Comissió de feminismes de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Plataforma Cedaw Ombra Catalunya

Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere

Taula de pressupostos i fiscalitat amb perspectiva de gènere de l’Ajuntament de Barcelona

Amb les organitzacions que han confiat en nosaltres

Tens algun dubte?

CONTACTA'NS