Ens hem traslladat!

Ens hem traslladat!
4 març 2020 Almena Cooperativa Feminista

Comencem el mes de març traslladant la seu de l’Almena Cooperativa Feminista a Coòpolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, un centre de promoció del cooperativisme situat al bloc 8 de Can Batlló. Juntament amb set projectes cooperatius més, vinculats a l’Economia Social i Solidària, hem estrenat el nou espai d’incubació de Coòpolis, habilitat al desembre de 2019 i que des de finals d’aquest febrer ja ha començat a funcionar.

L’aposta per la intercooperació i l’enfortiment econòmic local és un dels principals objectius de la creació d’aquest equipament, format per cubicles de treball que promouen les sinèrgies entre projectes. Entre els col·lectius que formem part de l’espai, hi trobem les cooperatives impulsores del projecte, com La Ciutat Invisible o LaCol, Cooperativa d’arquitectes, i les de nova incorporació: l’Etnogràfica , Antropologia per a la transformació socialCol·lectivat, Cooperativa de treballadores de coneixement; Equilateras; CoopDevs, Software lliure per a l’economia social; Loom sustainable experiences, i Mensakas.

El vermut de benvinguda al nou espai de Coòpolis, celebrat el passat dimecres, ha donat el tret de sortida a aquesta nova etapa a la seu de Can Batlló, on compartirem espai i temps amb persones, entitats i projectes de diversos camps temàtics com l’antropologia, els feminismes, la interculturalitat o les noves tecnologies.