Memòries

Cinc anys fent camí

Estem d’aniversari! Aquest 2022 vam complir cinc anys de vida, per això, vam fer una memòria que recull els principals projectes, desafiaments i transformacions que hem viscut en aquest camí. Comencem sent un projecte petit però amb grans aspiracions, enfocant la nostra feina en els projectes estratègics d’incidència política, per a contribuir a un nou paradigma social i amb l’objectiu d’avançar cap a nous models de gènere i deixar enrere l’heteropatriarcat.

En aquesta memòria, trobaràs informació sobre el nostre procés, projectes i l’equip. També podràs llegir entre les seves pàgines els espais d’incidència política i social en els quals participem i les xarxes de les que som part en el marc de l’Economia Social i Solidària.

En aquests cinc anys hem realitzat més de 21 projectes i pel nostre equip han passat diferents sòcies i treballadores. També hem format a més de 2.300 persones en matèria de prevenció de violències masclistes, comunicació feminista i transversalització de la perspectiva de gènere, la major part d’elles dones.

També podràs trobar informació sobre els nostres comptes i transparència. En aquests cinc anys hem incrementat tant ingressos com despeses, gràcies al nombre de treballs que hem desenvolupament i en els quals ens hem vinculat.

Et convidem a revisar la nostra memòria, on valorem els nostres assoliments però també els moments de dificultat i de tensió, ja que tot el que hem travessat en aquests cinc anys ens ha portat a estar en el lloc que avui estem.

Memòria >

Tens algun dubte?

CONTACTA'NS