Monitoratge dels Drets Sexuals i Reproductius amb perspectiva feminista a Catalunya i a l’Amèrica Llatina i el Carib

Monitoratge dels Drets Sexuals i Reproductius amb perspectiva feminista a Catalunya i a l’Amèrica Llatina i el Carib
8 juny 2021 Almena Cooperativa Feminista

El passat 23 de març, des d’Almena Cooperativa Feminista vam participar al Fòrum Paral·lel de les ONG celebrat durant la 65ena sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona de les Nacions Unides (CSW65). Al costat de vuit entitats feministes més, vam prendre part a l’acte ‘Rendició de comptes i Institucions amb perspectiva de gènere: vinculant la Plataforma d’Acció de Beijing i l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) 17‘.

La temàtica del fòrum virtual, organitzat per Agenda 2030 Feminista, va girar entorn al monitoratge des Drets Sexuals i Reproductius des d’una perspectiva feminista i interseccional i en l’aprofundiment en propostes des de la societat civil a Catalunya i a l’Amèrica Llatina i el Carib. Durant la trobada, la nostra companya Amanda Alexanian va presentar l’eina feminista pel seguiment i monitoratge dels Drets Sexuals i Reproductius en les polítiques publiques a Catalunya. Aquí teniu el document per descarregar.

Vam compartir aquest espai amb: Carme Gual de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), Montse Pineda y MªLuisa García de Creación Positiva, Almudena Rodríguez de L’Associació Drets Sexuals i Reproductius, Mariana González-Pírez de CooperAcció, Mónica Novillo de la Red de Educación Popular Entre Mujeres (REPEM) y Sandra Castañeda de la Red de Salud de las Mujeres Latinoamericanas y del Caribe (RSMLAC).