Formació a les entitats de Sant Quirze del Vallès

Formació a les entitats de Sant Quirze del Vallès

Nova formació sobre perspectiva de gènere, aquesta vegada per a les entitats de Sant Quirze del Vallès amb la coorganización del Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Sota el nom de ‘Trenquem amb les desigualtats a l’entitat’, la nostra companya, Gemma Tadeo, ha explicat a entitats del món de l’educació, la cooperació i la cultura com incorporar la perspectiva de gènere, de manera tan natural com transversal, en el dia a dia de la seva organització.

En concret, les entitats que han participat d’aquesta formació han estat Ateneu del Món, Diables SQV, Federació d’associacions de veïns SQV, Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze del Vallès-GIHSQ, Institut Sant Quirze del Vallès i Pastorets SQV.

En total, 9 persones han representat a les diferents entitats (6 dones i 3 homes). La formació ha tingut una durabilitat de dues sessions d’un total de dues hores cadascuna.

 

Gemma Tadeo: Feminista. Llicenciada en Sociologia (UAB). Màster de Formació de Professorat de Secundària en Geografia i Història (UI1). Postgrau en Violències Masclistes (UAB) i actualment realitzant el Postgrau de Migracions Contemporànies (UAB/UB). Des de fa 10 anys treballo com a formadora i consultora acompanyant a persones, entitats i institucions entorn de la incorporació d’una perspectiva interseccional i l’abordatge de les violències masclistes.

000