Suport a la comunicació del projecte “Som Part: diversitat i drets col·lectius”, del CIEMEN

Som Part Logo

A finals de 2019 Almena Cooperativa Feminista va començar a col·laborar amb el CIEMEN en la comunicació i divulgació del projecte “Som Part: diversitat i drets col·lectius”. Es tracta d’una iniciativa que integra totes les activitats d’educació per la justícia global que l’entitat duu a terme des de 2015.

Som Part té com a objectiu contribuir als processos de transformació social de Catalunya que redueixin les desigualtats i fomentin la cohesió social en la diversitat, a partir del coneixement i reconeixement dels drets col·lectius dels pobles i promovent la participació activa de les dones com a vector de canvi. Més específicament, Som Part vol visibilitzar i incrementar el coneixement de la societat catalana sobre els pobles minoritzats i contribuir a l’empoderament dels col·lectius residents a Catalunya amb bagatge de cultura minoritzada al seu país d’origen, amb una atenció especial per les persones d’origen amazic.

Des d’Almena, contribuïm a la divulgació de les actuacions i els materials que s’inscriuen en aquest projecte. Ho fem oferint suport en el disseny d’estratègies comunicatives, aportant els nostres coneixements en la gestió de les xarxes socials i facilitant la visibilitat d’algunes iniciatives als mitjans de comunicació.

000