Som beneficiàries del Fondo Dalia de Calala!

Som beneficiàries del Fondo Dalia de Calala!
21 març 2024 yvonnefuertes
Som beneficiàries del Fondo Dalia de Calala!

Fa uns dies vam rebre una important notícia: l’aprovació, per part de Calala Fondo Mujeres, de la nostra sol·licitud per a beneficiar-nos del Fondo Dalia.

Aquest fons depèn del lideratge de Calala al costat de l’impuls de sis organitzacions de dones consolidades en l’economia social i solidària amb perspectiva feminista:  La Comala, Mujeres Supervivientes, Labcoop, Metzineres, Lacta i Otro Tiempo. Un fons que es dirigeix a cooperatives, associacions, fundacions, societats anònimes laborals o empreses autònomes que estiguin compostes principalment per dones i que realitzin activitats d’economia social i solidària aplicant criteris feministes i d’autosostenibilitat.

Una iniciativa fonamental per a cooperatives com la nostra que necessiten impuls econòmic per a continuar defensant els drets de les dones des d’una perspectiva feminista, interseccional, antiracista i de justícia social.

En la convocatòria de 2023 s’ha posat el focus a capitalitzar les organitzacions liderades per dones, de l’economia social i solidària a Espanya, que afronten problemes econòmics per la crisi de la pandèmia i l’augment de la inflació.

Més informació sobre el Fondo Dalia en https://calala.org/proyectos/fondo-dalia/