Som subjectes polítiques!

Som subjectes polítiques!
17 març 2020 Almena Cooperativa Feminista

La campanya #DretsRereLaPorta finalitza amb un vídeo dedicat a la lluita organitzada i reivindicativa de les treballadores de la llar i les cures

Almena Cooperativa Feminista llença el cinquè i darrer vídeo de la campanya #DretsRereLaPorta. Sota el títol Som subjectes polítiques!, està dedicat a la lluita organitzada i reivindicativa de les treballadores de la llar i les cures.

I és que lluny de la imatge estereotipada de dones dèbils i victimitzades, les treballadores de la llar i les cures s’organitzen per reivindicar els seus drets. Així ho demostren les entitats protagonistes d’aquesta campanya: Sindillar Sindihogar, Mujeres Migrantes Diversas, Mujeres Pa’lante, Grupo Libélulas i Catàrsia.

Precisament, el vídeo mostra la participació del col·lectiu de treballadores de la llar i les cures en diverses protestes, imatges que s’alternen amb mots clau, com llibertat, informacions, drets, ajuda mútua, organització, solidaritat i sororitat. Finalment, es fa una crida a les persones receptores dels vídeos per contribuir a defensar i garantir els drets del sector.