Una cooperativa feminista?

Una cooperativa feminista?
26 febrer 2019 Almena Cooperativa Feminista
Entitats feministes reclamen als mitjans que evitin l’estigmatització de les dones i joves

Des d’octubre del 2018 estem executant un projecte que per nosaltres té una importància cabdal: “De l’experiència al relat comú: guia per incorporar la perspectiva feminista a organitzacions de l’Economia Social i Solidària (ESS)”. L’objectiu principal del projecte -finançat per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona- és desenvolupar eines concretes per incorporar la perspectiva feminista a les organitzacions de l’ESS, difondre-les i fomentar-ne la replicabilitat.

Com a conclusió de la primera fase del projecte us presentem les principals reflexions que han sorgit d’aquesta mirada cap a dintre que hem fet com a Almena. Amb aquest document hem volgut assolir dos objectius. D’una banda, recollir el nostre relat, i traduir-lo en un diari de bord. De l’altra, plantejar una eina d’autodiagnosi, que pugui servir per a totes les organitzacions que hi estiguin interessades. A mesura que us anem explicant les nostres reflexions, us demanarem que compartiu les vostres.

Esperem que aquest document serveixi com a mapa inicial, que ens permeti començar a caminar juntes!

Una cooperativa feminista? Diari de bord d’Almena Cooperativa Feminista i eina de reflexió pràctica per a cooperatives (pdf)